Страница 1 от 3

ТРАСЕ: ВАРНА - СИНДЕЛ

МнениеПубликувано на: 15 Май 2019, 06:39
от mauer
Както бях написал в раздела "Предложения", пускам темата си тук, за да е всичко по реда си!

Предишното видео: https://www.youtube.com/watch?v=U7TA6fN ... e=youtu.be

Текущ ъпдейт: https://youtu.be/WTbu0pum7QA

Включва - разширение до гара Разделна < > оптимизирано - коловозното развитие на гара Повеляново < > още "игра" с светлинната сигнализация (тотално завършена, за да работи правилно и със анимираните стрелки, които използвам) < > подготвени всички стълбове за контактната мрежа от Разделна, до Белослав (тук подозирам, че ще имам голямо забавяне, но времето ще покаже).

И за финал към този момент - мнения за разширение до Девня след време:
ЗА
или
ПРОТИВ
?

Re: ТРАСЕ: ВАРНА - СИНДЕЛ

МнениеПубликувано на: 15 Май 2019, 11:48
от randomguy88
За момента изглежда доста добре, но не мога да преценя до колко отговаря на реалността. Впечатлен съм от детайлността! Ще го разширяваш ли и след Синдел в посока Шумен?

Re: ТРАСЕ: ВАРНА - СИНДЕЛ

МнениеПубликувано на: 15 Май 2019, 18:11
от mauer
Ах, да... При всички положения - този изглед (от пътническият поглед) не е най-добрия вариант за предоставяне на поглед над развитието по трасето.
За разширенията - към този етап съм дал една идея, за която ще очаквам гласуване. По начало за разширение съм дал като начало Варна и за край - Провадия, но ако трасето, което разработвам се хареса на голяма част от аудиторията - ще продължа развитието и към следващите градове!
Поздрави!

Re: ТРАСЕ: ВАРНА - СИНДЕЛ

МнениеПубликувано на: 15 Май 2019, 18:19
от randomguy88
Според мен е по-добре първо да го направиш в първоначалният му вид. Т.е. докъдето си го запланувал, а след това вече да мислиш за допълнително разширяване.

Re: ТРАСЕ: ВАРНА - СИНДЕЛ

МнениеПубликувано на: 16 Май 2019, 08:24
от стамен
Добре се получава,само ако може да се слагат анимирани дървета за 2012 ще е чудесно.А за разширение,е разбира се че ДА :)

Re: ТРАСЕ: ВАРНА - СИНДЕЛ

МнениеПубликувано на: 16 Май 2019, 17:04
от mauer
Привет, Стамен! За трасето ще бъдат ползвани по възможност най-голям процент анимирани обекти!

Поздрави!

Re: ТРАСЕ: ВАРНА - СИНДЕЛ

МнениеПубликувано на: 17 Май 2019, 08:02
от kostenurko123
Супер се получава. Аз съм ЗА да се продължи до Девня. Мога да ти пратя схема на коловозното й развитие.

Re: ТРАСЕ: ВАРНА - СИНДЕЛ

МнениеПубликувано на: 18 Май 2019, 08:12
от mauer
Пращай без питане. Абсолютно всяка схема/обект и какъвто и да е вид помощ са добре дошли, казал съм вече!

Понеже трасето се разработва по възможност съотношенията да са най-близо до 1:1 от това с реалността, всеки би бил полезен с каквото и да е - добре е дошло!

Направих още няколко подобрения и промени към това, което изглеждаше в предишното видео гара Разделна и смея да твърдя, че вече започва да придобива приличен вид.
Това е текущото видео: https://youtu.be/FKijIgvl_Vs

Предишното (което както споменах - от пътническият поглед - не дава много добра информация за резултатите): https://youtu.be/WTbu0pum7QA

До сега не получих критика, а темата е разглеждана доста пъти. Надявам се просто работата ми наистина да се приема така добре, че да няма място за критика, а ако имате някакви забележки - още веднъж, за пореден път - СПОДЕЛЯЙТЕ! ВАЖНО Е! ;)

Re: ТРАСЕ: ВАРНА - СИНДЕЛ

МнениеПубликувано на: 18 Май 2019, 08:56
от stman123
Не съм бил из този регион на България и не мога да кажа колко реално е. Това, което мога да кажа, обаче е, че дори и на този ранен етап трасето изглежда много добре! Поздравления и все така напред! :)

Re: ТРАСЕ: ВАРНА - СИНДЕЛ

МнениеПубликувано на: 18 Май 2019, 09:26
от mauer
Ето по какво се водя: https://youtu.be/9ibLtX6byIs - пускай от 6:26:00 и изводите ще се явят! Когато ги сравниш - драскай пак едно мнение за потвърждение на текущото или да изкажеш ново мнение за работата ми. ;)