Страница 5 от 7

Re: ТРАСЕ: Разширение на трасето Тулово-Твърдица

МнениеПубликувано на: 03 Фев 2015, 12:39
от nikito
Ами зависи, понякога грешките са неизбежни и на обектите с грешки и прецакани депенси може да се направи клонинг, който вече е поправен за да не се прехвърлят грешките на другите компютри, но в интерес на истината, най -честата грешка е, че липсва снимка в папката на обекта, което се оправя точчно за 1мин :зъбльо . Друг е въпроса, че ако не се клонира, а само се оправят, човек като го инсталира и даде Skip all така ще си му останат тези с грешките.......Има варианти, другият е да се направи една папка Objects to overwrite и така, стига да има кой да я види и направи това , което пише на нея. :зъбльо ;)

Re: ТРАСЕ: Разширение на трасето Тулово-Твърдица

МнениеПубликувано на: 03 Фев 2015, 20:34
от DavitAngelov
Имах впредвид , че трасето Тулово-Твърдица при мен на Trainz Simulator 2009 не тръгва дава ми грешки и така.................... ;)Може аз да не го инсталирам както трябва винаги като инсталирам трасе винаги давам Skip all ,защото иначе трасето не се инсталира.Като влеза във BASIC SESSION да слагам локомотив на места релсите ги няма и на някои гари нямат перони сигнализацията ми я дава SSSR вместо КДА не ми я дава и така. ;)Трябва да си изтегля Trainz Simulator 2009 и да си инсталирам трасето и да видим какво ще стане.На TS12 нямам проблем с трасето върви без проблем и сигнализацията
си работи без проблем. ;)

Re: ТРАСЕ: Разширение на трасето Тулово-Твърдица

МнениеПубликувано на: 03 Фев 2015, 21:15
от nikito
Е да, от кога се дъвче, че 2009 за нищо не става...............с тия гадни грешки и глупости по нея. ТС12 си е чиста работа и няма такива ядове........е, ако се инсталира зверски и се презаписват билд-инове и се маже наред, може и там да стане нещо, но шансът това да стане на ТС12, е стотици пъти по-малък отколкото да стане на 2009. :зъбльо

Re: ТРАСЕ: Разширение на трасето Тулово-Твърдица

МнениеПубликувано на: 03 Фев 2015, 21:21
от DavitAngelov
nikito написа:Е да, от кога се дъвче, че 2009 за нищо не става...............с тия гадни грешки и глупости по нея. ТС12 си е чиста работа и няма такива ядове.
:зъбльо :хоро :хоро :хоро :наздраве :наздраве

Re: ТРАСЕ: Разширение на трасето Тулово-Твърдица

МнениеПубликувано на: 03 Фев 2015, 21:45
от BDZrailway
ПОДКРЕПЯМ ЗА 2012,че трябва вече да се минава на нея и по-възможност в следващите 10 години само на нея,тъй като 2009 вече е остаряла сега нямам тази възможност за 2012 колкото и да ми се иска пък и не всички демек повечето са на 2009 и е малко ПРЕНАБРЕЖИТЕЛНО....

Re: ТРАСЕ: Разширение на трасето Тулово-Твърдица

МнениеПубликувано на: 03 Фев 2015, 22:05
от nikito
BDZrailway написа:демек повечето са на 2009 и е малко ПРЕНАБРЕЖИТЕЛНО....

В голяма грешка си. На 2009 са само тези с много стари и слаби компютри, но са много по-малко от колкото си мислиш, дори и за това, че вече всичко ново (не нашите) е за 2012 и е много по-добро от това, което го е имало преди и то правено на 2009. Според мен едно не повече от 15% - 20% са на 2009. ;)

Re: ТРАСЕ: Разширение на трасето Тулово-Твърдица

МнениеПубликувано на: 04 Фев 2015, 14:48
от BDZrailway
Направи анкета и всеки да гласува кое ползва повече(2009 или 2012)-чак тогава евентуално ще се съглася с теб!

Re: ТРАСЕ: Разширение на трасето Тулово-Твърдица

МнениеПубликувано на: 04 Фев 2015, 14:57
от DavitAngelov
За анкета съм съгласен за видим кои коя версия ползва ;)

Re: ТРАСЕ: Разширение на трасето Тулово-Твърдица

МнениеПубликувано на: 04 Фев 2015, 14:59
от nikito
Не мога да направя, защото не знам как става. :зъбльо Освен това няма и смисъл. Аз нямах пред вид само хората, които са регистрирани във форума, а по принцип за всички, които играят и си теглят добавки от сайта. Освен това не съм казал да го правиш на 2012, е, верно, че там си има доста предимства, но като си го почнал на 2009, си го направи на нея, стига да няма проблеми като това, което споменах за обектите с грешки и темподобни.............А това на коя версия ще го правиш си е изцяло твой избор. ;)

Re: ТРАСЕ: Разширение на трасето Тулово-Твърдица

МнениеПубликувано на: 04 Фев 2015, 15:56
от sarandi
Приятели, много от хората според мен ползват и 3-те версии на веднъж. Смисъл аз преди ( още когато не знаех как се инсталират добавки от сайта :зъбльо ) имах и 2009 и 2010. По-късно и 2012 си инсталирах, но ми откраднаха лаптопа :ад :незнам . Истината е обаче, че 2009 наистина е най-скучната версия и е само за слаби компютри. ;)