След безкраен мързел и незаинтересованост по отношение на TRAINZ се събудих от някакво желание за рестартиране на трасето. Не съм влизал в сайта почти година
но не трасето ми е приоритет а и музата изчезна напълно, сега нещо като че ли получих ново умопомрачение и дойде желание за продължение на започнатото
ПАК КАЗВАМ СЪС СРОКОВЕ НЕ МОГА ДА СЕ АНГАЖИРАМ ПО НИКАКЪВ НАЧИН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Напоследък взех да чопля около спирка Бойка, Сестримо и Белово. За по - нетърпеливите да кажа, че аз малко си падам маняк по отношение на реалистичността и в това отношение при мен опират нещата до болестно състояние със сериозна диагноза

един вид трябва да има и бабичката, която чопли семки на перона и циганите от Ихтиман
За прогреса какво да кажа, трасето е изградено изцяло и електрифицирано, има нужда от още орелефяване и дооформяне на някой места .............. номера обаче опира до време, ходене по храстите да се снимат болтовете и гайките по релсите, които админчето така и не желае да направи ( сега очаквам публична екзекуция за казаното

) така чеееееее, един вид нещата опират до още разходки и снимане на предишни пропуски......................ако някой иска да помага да вземе да се научи да прави 3Д обекти, за другото нямам нужда от помощ, понеже хората които правят обектите са 2-ма-3-ма и всеки си е със задачите и не може да се стовари всичко от Сф до Пловдив да се прави от един човек или двама трима, ..................Преди да започна да правя отчаяни опити да права каквото и да е в TRAINZ не знаех и не можех нищо, абсолютно нищо, но с времето човек се научава стига да има желание, а освен че се научава с човъркането и се усъвършенства и поправя стари грешки, ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СЕ НАУЧИШ НЕЩО Е ДА ОПИТАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ПОМАГА, ДА СЕ НАУЧИ ДА ПРАВИ 3D ОБЕКТИ, за другото няма нужда, Всеки ден мога да снимам трасетата и обектите, но не мога всичко сам да направя а и не мога да ръчкам постоянно двама човека да правят всичко, така че който има желание да влезе в YouTube, да гледа уроци как стават нещата и да се включи, ако това все пак стане, което ме съмнява, трасето може и да види бял свят скоро, в противен случай ще стане като голите политически обещания